Afvallen Benodigdheden

Afvallen en detoxen met Supergreens

Wil je zelf detoxen met Supergreens? Dit zijn zeer gezonde voedingsmiddelen, waarmee je je lichaam als het ware kunt ontgiften. ‘Detoxen’ komt van het woord ‘detoxification’, het ‘ontgiften’ van je lichaam. In onze dagelijkse voeding zitten over het algemeen veel ‘giftige’ stoffen, waar verkeerde vetten en suikers een goed voorbeeld van zijn. Deze voedingsstoffen hebben een slechte invloed op onze gezondheid. Je kunt detoxen met Supergreens om ervoor te zorgen dat je weer goed in je vel komt te zitten. Je zal merken dat je weer meer energie hebt, zodra je lichaam gezond in elkaar steekt.

Vitaminen en mineralen uit een natuurlijke bron

Tijdens het detoxen met Supergreens maak je gebruik van zeer gezonde voedingsmiddelen, waar bijvoorbeeld gerstegras en tarwegras goede voorbeelden van zijn. Je zorgt ervoor dat je onder andere veel vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten, aminozuren en enzymen inneemt. Deze heb je dagelijks nodig om te functioneren. Je zorgt er met het detoxen met Supergreens bovendien voor dat je de voedingsstoffen uit natuurlijke bronnen haalt.

Voorbeelden van Supergreens

Indien je wilt detoxen met Supergreens kun je onder andere eens gebruik maken van de tarwegraspoeder. Hierin vind je de meest sterke antioxidant. Dit helpt je lichaam onder andere bij het afvangen van vrije radicalen, waardoor je direct zal merken dat je meer energie hebt en je gezonder leeft. Daarnaast zorg je er met het detoxen met Supergreens voor dat de veroudering af zal remmen, waardoor je langer jong kunt blijven en je maximaal kunt genieten van het lichaam. Een ander voorbeeld van een product dat je tijdens het detoxen met Supergreens goed kunt gebruiken is gerstegras (barley grass). Dit zorgt er net als tarwegras in een hoge dosering voor dat je veel essentiële voedingsstoffen binnen zal krijgen, die van een uitstekende kwaliteit zijn. Hierin zijn nog geen allergene gluten gevormd, waardoor je bovendien wat meekrijgt van een glutenvrij dieet. Wat dat betreft zorgen tarwegras en gerstegras er op verschillende manieren voor dat je veel gezonder door het leven kunt gaan. Dankzij het detoxen met Supergreens heb je veel meer vitale energie en merk je al snel dat je overal weer ‘zin’ in krijgt.

Detoxen met Supergreens en afvallen

Bovendien werkt het detoxen met Supergreens uitstekend wanneer je graag af wilt vallen. Dat heeft te maken met het feit dat je niet langer teveel vetten en suikers zal eten, zoals we dat normaal gesproken wel doen. Normaal gesproken zou het lichaam deze overtollige voedingsstoffen opslaan als een ‘reserve’. Hier is geen sprake van wanneer je gaat detoxen met Supergreens. Je zorgt er op die manier voor dat je niet alleen beter in je vel komt te zitten en je meer energie hebt, je zorgt er daarnaast voor dat je gezond gewicht kunt gaan verliezen.

Voedingscentrum vanwege eigen belangen kritisch op superfoods

Het Voedingscentrum uitte onlangs stevige kritiek op de superfoods. Het zou wetenschappelijk niet voldoende onderbouwd zijn dat deze voeding sterk bijdraagt aan een gezondere levensstijl en het zou zelfs onverstandig zijn om er te veel gebruik van te maken. Het lijkt erop dat het Voedingscentrum de superfoods wil gebruiken, om als een kat in het nauw om zich heen te slaan. Het Voedingscentrum presenteert zich als onafhankelijke autoriteit op het gebied van gezonde voeding, maar heeft aan de andere kant haar eigen belangen in relatie tot bijvoorbeeld diëtisten en aanbieders van andere vormen van gezonde voeding. Het lijkt erop dat het Voedingscentrum zich in haar kritiek op de superfoods niet alleen door de feiten laat leiden, maar ook de overige belangen meeweegt en daardoor niet tot een evenwichtig advies komt. Superfoods zorgen voor een uiterst gezonde bijdrage aan ons voedingspatroon, waardoor het een uitstekend idee is om daar gebruik van te maken.

Dit vind je misschien ook leuk